About

Jag har skrivit bok recensioner sedan Januari 2013. Min blogg var helt inställd på att bara posta recensioner på bloggen som hade det fantatiska namnet Caraline i Boklandet. Efter lite mer än 2 år ville jag utveckla bloggen lite och började involvera andra bok relaterade saker som inte var recensioner. Lite nytt men ändå inom samma område och jag ändrade namnet till Jeune Livre Belle.
Men i somras ville jag göra något annat, jag ville fortfarande ha en blogg med en kärna i böcker men ändå ha plats att skriva om andra saker jag gillade. Jag hade skrivit ett par blogginlägg på Jeune Livre Belle som handlade om saker jag hade gjort, utflykter och OOTD. Men då dessa inte passade med resten av innehållet fick dem ligga som privata.

Efter mycket arbete skapade jag Tales of Beauty and Madness, en blogg där jag kan vara helt mig själv. Ett ställe där jag kan skriva om det jag vill och det som intresserar mig utan att ha någon speciell inriktning.
Så här kommer ni att finna allt från bok recensioner och bokbabbel till kläder & smink, bakverk jag har gjort i skolan och andra saker i mitt liv som jag vill dela med mig av.

Caroline
*******
Vänligen notera att jag inte kommer att flytta över alla mina gamla recensioner hit utan bara ett par. Resten kommer att fortsätta att ligga kvar på JeuneLivreBelle.wordpress.com. Så hittar du inte en recension här kolla där för då är chansen stor att den finns där.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s