Tags

Relationer kan sluta på så många olik16068910a sätt. De kan var helt okej, de kan vara hemska sätt och sedan finns det att mna blir dumpad mitt framför alla i sina föräldrars café som Lainey. Det var inte vad hon hade tänkt sig, hon skulle ju spendera hela sommaren med Jason men så dumpar han henne där inför alla.

Vad ska hon göra nu? Hon tänker inte ge upp Jason, hon ska vinna tillbaka hon. The Art of War blir hennes räddning, för vem kan bättre hjälpa med att få tillbaka hennes ex än en urgammal kinesisk man. Varför skulle det inte gå, folk säger ju hela tiden att kärlek är som ett krig.

Ja, ni märker tonen på boken där. Tänk er chick-lit ungdom style, The Art of Lainey följer den klassiska chick-lit mallen. Huvudpersonen försöker fixa till en relation och det leder till en mängd dråpliga situationer. Sedan har vi det att när det hon gick efter i början faktiskt händer så är det kanske inte längre vad hon vill ha *hostar*.

The Art of Lainey är en gullig YA chick-lit som inte ger en så mycket nytt eller som lever kvar långt efter att man är klar med den. Men den är en mysig liten läsning och på sina ställen väldigt finurlig. Så jag håller recensionen kort för jag har inte så mycket mer att skriva om den.

Bokus | Adlibris

Advertisements