Tags

25224799Så många youtubers ger ut böcker just nu, otaliga biografier från människor som är i 20 års åldern.
Det känns bara som det är något som alla youtubers ska göra.
Danisnotonfire och AmazingPhil har alltid varit något annat än helt vanliga vloggare.
Dans Internet Support Group låter oss tittare kännas oss mindre dåliga genom alla misstag och missöden som Dan råkat ur för. Phils videos är mer som din normala vlog men sättet som Phil är på gör dem till något helt annat.

Så jag väntade mig inte något normalt från dessa två i deras bok, och det var nog bra. Boken spetar på alla håll och kanter. Berättelser om deras födelser(!), första dagen på High School och Universitet till en karta över deras lägenhet, fanfictions skrivna av dem och en Phanga (en manga med Dan & Phil). Det är väldigt mycket bilder och små detaljer överallt och det känns väldigt personlig.

På något sätt så har Dan och Phil lyckats fånga det som gör att deras videos sticker ut till en bok. För mer ofta än sällan känns det nästan som att kolla på en annan video, man kan nästan höra dem argumentera och hålla på genom texten.

Jag är inte så mycket för bigrafier men jag måste säga att The Amazing Book is not on Fire är en väldigt speciell bok som nästan är en löjligt trevlig läsning.

Bokus | Adlibris

Advertisements