Tags

bild 4Annas liv står helt still, hon jobbar på ett företag i en liten stad utanför Göteborg och är helt ok men det finns ingen spänning i det. Hemma är det på samma sätt, hennes pojkvän Jesper är trevlig och de trivs tillsammans men inget mer än så.
Men så en dag får hon ett förslag, om hon inom loppet av ett lyckas omvända partykillen Carl-Henrik till att ta ansvar för familjeföretaget som hans pappa vill får hon 5 miljoner euro. Så börjar hon sitt uppdrag med en ny lägenhet på Östermalm men kan hon hålla uppe skenet?

Som man kan lista ut så slutar det med att Anna får riktiga känslor för Calle och hamnar i en situation där hon inte vet hur hon ska göra. Ska hon berätta sanningen och hoppas att han stannar eller fortsätta att leva i lögnen?
Inga nyheter där inte och inget i handlingen förser en med något nytt, man vet direkt från början hur det komma att sluta i stora drag. För det verkar som om författarna följer samma steg när det skriver sin bok, att det måste finnas med visa milstolpar som författaren måste ha med. Fast slutet är lite av en överraskning så är det tydligt att författaren bara lagt in det för att kunna skriva en till bok och behöver något som kopplar ihop böckerna eftersom original paret inte får en fortsättning…

Bokus | Adlibris

Advertisements