bild 3
Andra delen i den nya The Secret Circle triologin och vi tar vid direkt efter där vi slutade i The Divide. Efter att Cassies dåliga omdöme som lede till att Cirkeln förlorade sina Master Tools till Black Johns andra dotter börjar sprickorna än en gång dyka upp inom gruppen. Nu måste de få tillbaka dem och det enda Cassie har till sin hjälp är Black Johns trollformel bok. Men boken besitter ett mörker som Cassie inte är medveten om…

Man ska inte ta jobbet som rektor i New Salems High School om man inte är skurken, för annars blir det inte så uppenbart vem som är den elaka och det gör det så mycket jobbigare att hitta honom för cirkeln. Jag hoppas verkligen att ni märkte av min sarkasm där, för den första rektorn som kom (inte original rektorn) var Black John i förklädnad och den nya är en häxjägare, som förövrigt redan har märkt ett par medlemmar av cirkeln och är på god väg att mörda dem. Sedan har vi han vi en förbjuden romans mellan en av cirkelns medlemmar och rektorns son, skandalöst.

Meh, kan allt räddas i sista delen? Troligtvis inte, speciellt inte med cirkelns nya medlem och det faktum att de andra är besatta av onda andar. Men en bok kvar, en bok som har potentialen att rädda serien lite grann i slutet.

Bokus | Adlibris 

Advertisements