Tags

bild 3 (1)
Bara för att Celaena jobbar för mannen hon avskyr över allt annat betyder det inte att hon tvingas till att överge sina principer. Hon gör det som hon blir bifallen att göra av kungen men hon gör det på sitt eget sätt, så hon är samtidigt både i hans rep och räcker fingret åt honom genom att på sitt eget sätt strunta i hans order.

Celaena är en sådan bad ass karaktär, hon kan döda dig innan du hinner inse vad som sker men det betyder inte att hon inte kan vara feminin eller att hon är en förvildad best. Hon är en väldigt balanserad karaktär på fler sätt än det jag precis nämnde, hon kan vara väldigt bitskt och sur men om omständigheterna är rätt så kan hon visa sin mjuka och snälla sida men när man lever i en hård värld måste man bära på ett tufft skal annars klarar man sig inte, något som Celaena lärt sig.

Slutet gjorde en så pepprad på nästa del då magin får ett djupare fäste och så vill jag se hur lång tid det tar Celaena att lista ut sanningen, speciellt nu när en annan redan vet den och som kan göra allt för att dölja den för Celaena. Men allt inom sin tid, nu ska jag sörja en kär karaktär som vi tyvärr förlorade i Crown of Midnight.

Bokus | Adlibris

Advertisements