image (2)
De flesta av oss har nog någon gång önskat att vi kunde vara någon annan, bara för att få slippa att vara oss själva. The Day I met Suzie kan ses som en varning för att se när det har gått långt, när en annan person gör allt för att bli dig och långsamt infiltrerar ditt liv och sedermera ta över det allt mer och denna boken är det, om inte ni gissat det av titeln, Suzie Grey.

Först är huvudpersonen Indie helt öppen och som den godhjärtade person hon är så gör hon allt hon kan för att hjälpa den stackars nykomlingen Suzie. Men allt eftersom tiden går börjar Indie att inse att hennes medkänsla i detta fallet kan ha varit felspelad. Suzie visar sig vara allt än en oskyldig stackare…

Jag gillar Higgins sätt att skriva och hur verklighetstroget hennes berättande. När jag läste boken så kändes allt så verkligt, som om jag faktiskt var i boken och upplevde allt tillsammans med karaktärerna. Dock vill jag peka ut att emellan flera av kapitel så finns det en sid historia skriven i kursiv stil, och är en fortsättning på prologen, för att handlingen är faktiskt en historia som Indie återberättar för en kvinna på en hjälp linje.

Bokus | Adlibris

Advertisements