image (3)
Ibland kan en väldigt tunn bok vara så mer fullspäckad än en tjockare bok, som t.ex. Ring of Roses, och Soul Mates är precis detta likaså är dennes efterföljare Soul Desire och Soul Song.

Tillsamans berättar de tre böckerna om de två tonåringarna Iris och Nate som är själsfränder. Det enda lilla kruxet är att Iris är från nutiden medans Nate är ifrån 1922. Så nu är det upp våra två unga älskare att komma på ett sätt att få vara tillsammans för evigt, och om de inte klarar det så kommer de aldrig att se varandra igen och de blir igen bara blott drömmar för varandra. Kommer de att lyckas?

Bokus

>Spoilers under read more<
I första boken möts våra två huvudpersoner och utkämpar första kampen mot demonen Sybil som gör allt för att dem isär. I Soul Desire måste Iris ensam klara sig i 1922 eftersom Sybil gjort så att Nate aldrig har existerat, men det kan vara svårt att radera någon från ens minne. Allt når sin uppgörelse i Soul Song, här knyts alla trådar ihop och vi får äntligen veta om Iris och Nate kan få vara tillsammans och vad deras sanna öde är.

Advertisements