image (1)
Jag har under en väldigt lång tid nu kastat blickar på Private, en bok som är lite som en blandning mellan Gossip girl och Ögat över månskäran.
Det märks väldigt tydligt att Private är första boken i serie då den fokuserar väldigt mycket på introducera de olika karaktärerna och etablera huvudpersonen Reed, som är en flicka trots namnet.

Reed har alltid längtar efter att komma ifrån sitt dysfunktionella hem och internatskolan Easton Academy som en passande utväg. När hon första natten ser en grupp av tjejerna som bor i Billings House från sitt sovrums fönster och hon vet att det är där hon hör hemma. Men vägen mot målet är minst sagt törnig, ledaren Noelle har utvecklat ett slags hat-älskar relation med Reed och undviker ingen chans att sätta nykomlingen på plats. Men Reed vet vad hon vill och hon ska kämpa allt hon kan för att få det.

Som jag sagt tidigare så händer det egentligen inte så mycket eftersom mycket går åt till introduktioner av karaktärerna och platserna som historien centrerar runt. Men boken var inte dålig men jag hoppas ändå att nästa bok i serie har en lite fylligare historia.

Bokus | Adlibris

Advertisements