image
Tack och lov är The Temptation den sista delen i The Secret Circle serien (förhoppningsvis), fast vem vet om tio år kanske någon bestämmer sig för att skriva ytterligare tre böcker till serien…

The Temptation är den bästa boken i den nya trilogin, även om det inte säger så mycket till dennes fördel då de andra var ganska dåliga. I The Temptation får vi se hur Cassie löser problemet som Scarlett skapade, att i sitt försök att skapa en mörk cirkel låter hon de andra medlemmarna bli besatta av sina döda släktingar så att hon kan den starkaste mörka häxan som någonsin funnits. Men borde det inte funnit lättare sätt att försöka få över Cassie på den mörka sidan än att låta anda ta över hennes vänner? För det är typ den första regeln när man ska få över någon på sin sida, skada inte eller på annat sätt hålla på med de personen bryr sig om och älskar.

Jag har en teori hur det kommer sig att Adam inte bara har det här “magiska” bandet med bara Cassie utan också Scarlett är att han på något sätt har ett band med Black Johns dotter, bara säger det men sedan kan man gå ännu längre genom att säga att det kanske är med Black John som bandet i grunden är till…Men nu ska vi inte gå där även då jag tror att det borde finnas minst en fanfiction om BlackJohnxAdam.

Adlibris

Advertisements