Tags

unnamed Nu har vi kommit hit, den sista delen av Bloodlines serien och det är dags att få alla lösa trådar ihop knutna och vinka farväl till personerna vi har lärt känna så väl.
The Ruby Circle fortsätter i Silver Shadows spår, både handlings mässigt och kvalitén på handlingen, vilket jag är glad för då serien verkligen är värd ett välgjort slut.
Sydney och Adrian måste fortsätta att hitta sin före detta skyddsling och Moroi prinsessan Jill, enda kruxet är att dem är strandsatta i det moroiska hovet sedan alkemisterna fick reda på deras förhållande. Men detta stoppa självklart inte våra hjältar som är lika rastlösa som dem är goda och dem tänker inte ge sig förräns Jill är hemma oskadd.
Slutet var så gulligt att jag nästan höll på att svimma av söthet, jag ska inte säga några spoliers men många SydneyxAdrian shippers kommer att älska det.

Bloodlines är en direkt spin-off på Vampire Academy med karaktärer som är hämtade där ifrån vilket gör att jag inte kan hjälpa att undra om några karaktärer från Bloodlines serien kommer att få sin egen spin-off? Vill någon gissa på vem i sådana fall, Jill och Eddie kanske?

Bokus | Adlibris

Advertisements