Det går inte att missta att att The Betrayal of Natalie Hargrove är väldigt mycket inspirerad av klassikern Det skvallrande hjärtat. Det är en historia om att man gör något och sedan så hemsöker den/det man gjort ens medvetande och man blir långsamt galen.
High school eleven Natalie har allt, den bästa pojkvänen, kläderna och alla dyrkar marken hon går på. Det enda som fattas är att hon blir balens drottning och till att börja med så är den rätt på väg mot henne, men så inträffar det som får ödet att ta en annan väg. När Naatalie och hennes pojkvän är på en fest finner hon Justin, en gammal bekant som hon gärna skulle vilja gömma i en låda, och eftersom han är bara vid halvt medvetande bestämmer sig de två turturduvor för att spela ett spratt. Men det visar sig att deras lilla skämt inte är så ofarligt som dem trodde när Justin hittas död nästa morgon.

Efter att ha läst klart boken så känns titeln lite fel, för vem var det som egentligen svek Natalie om man bortser hon själv. En fråga jag har är vad häne egentligen med Mike? Gick han samma väg till mötes som Natalie eller?

Bokus | Adlibris

Advertisements