Den statistiska möjligheten för kärlek vid första ögonkastet, wow är inte titeln en munfull även om man skriver, är en söt och hjärtvärmande berättelse om hur kärlek kan uppstå mellan två olika människor, i detta fallet två ungdomar, och de spår som det lämnar efter sig.

Hadley ska flyga till England för att gå på sin fars bröllop med den fantastiska Charlotte och som om tanken på hennes pappa och hans nya inte är hemsk nog för att inte vilja flyga dit så lider hon dessutom av klaustrofobi, vilket gör att trånga utrymmen är hemska för henne.
Efter att ha missat planet och hon måste vänta på nästa plan möter hon engelska Oliver som ska med samma plan som henne. Så efter att ha mötts av en slump tillbringar dem inte bara tiden framtill planet avgår utan också hela flygturen tillsammans. Under denna tiden lär dem känna varandra och bara för att dem skiljs åt betyder inte att den andra försvinner från ens medvetande.

I slutet ville jag nästan klappa händerna och göra en liten glädje dans, för efter allt fram och tillbaka så slutande ändå på bästa sätt, i alla fall så tycker jag det, och jag skulle gärna vilja få en fortsättning då jag vill så gärna se både Hadley och Olivers framtida äventyr.

Bokus | Adlibris

Advertisements