gig 001

Daisy har hamnat i kläm med rättvisan och när hennes pappa bestämmer att hon måste gifta sig med den något buttra Alex Markov har hon inget alternativ, eller det har hon men det är fängelse så valet är enkelt trots att hon inte vill bli bortgift med en vilt främmande man som hennes pappa har valt åt henne. Efter bröllopet tas Alex med sin nya brud till Florida, på smekmånad tror Daisy men hon kunde inte ha mer fel. Hon tas till en cirkus där Alex, till Daisys chock, är cirkus direktör.

Jag blev precis lika överraskad som Daisy när man fick reda på att Alex är en cirkusdirektör för en liten cirkus med bas i Florida, då Daisys pappa har valt honom och med tanke på hans smak trodde nog alla att brudgummen var en som jobbar på Wall Street eller något sådant inte att han basar över tigrar och elefanter och bor i en liten cirkusvagn.

Daisy är en godhjärtad person men pågrund av sitt bakgrund tror alla, inklusive Alex, att hon är en bortskämd ung flicka som inta kan ta något ansvar och att det är upp till honom att ändra henne, men det blir inte lika enkelt som han först hade trott. Nu undrar ni kanske att om nu Daisy är så vänlig varför riskerade hon då fängelsestraff? Jo, det var så att Daisy försökte hjälpa några mindre lyckligt lottade människor med pengar som hon inte hade fast hon trodde att hon hade det då. Så ingen bankrånare eller någon överklass skandal där inte.

Boken var en trevlig liten läsning men det är inte precis en sådan bok som jag tar fram när jag vill bara njuta av att läsa och den är inte så underhållande att jag vill läsa den igen heller.

Bokus | Adlibris

Advertisements