Tags

gigDemon Breath, ni kanske minns det från förra boken. Demon Breath är det som en person har i sin kropp när dem har byta sin själ till Hellion. För en själlös håller den person vid liv men för en person med sin själ kvar fungerar Demon Breath som en väldigt stark drog, en drog som nu har spridit sig på Kaylees skola vilket verkligen inte är bra, men så är drogspridning på en skola aldrig någonsin bra.

Kaylee blir återigen den som måste komma till undsättning vilket dels beror på att hon vad Demon Breath eller Ice faktiskt är för något och dels då hon indirekt är socialt kopplad till de två främsta användarna i skolan, en är hennes kusins pojkvän och den andra är hennes bästis pojkvän. Detta leder till att när hon vill hjälpa dem försöker killarna döda henne, vilket verkligen är det man ska göra mot i princip den enda personen som kan göra slut på deras beroende och lidande en gång för alla och vad gör dem då? Hotar att hugga av henne huvudet, way to go guys.

Att en par stoners samt fotbolls spelande är beroende av substansen är inte konstigt men då en annan person visar sig var beroende, en person som står henne närmare än någon, Nash, vänds Kaylees liv på ända. Han har ljugit för henne, vilket är hemskt men för att få tillgång till Demon Breath har Nash byta något som han håller väldigt kärt, nej det är inte hans själ, och denna upptäckt krossar Kaylees hjärta och förtroende för Nash för alltid. Som tur är har  i alla fall Todd på sin sida.

Bokus | Adlibris

Advertisements