gg 002

Under en semester i Paris förs unga vampyren Emmaline bort av Lykaen Lachlain som är säker på att Emma är hans ödesbestämda partner och att dem måste vara med varandra, yep inte lite creepy hela grejen och Emma skulle vara desto mera rädd om inte Lachlain hade varit en sådan hunk. Visst han kan döda henne på några sekunder men hans muskler är nära på perfekta. Efter att ha gömt sig på ett parisikt hotellrum ett par dagar tar Lachlain med sin brud till sitt skotska slott där hon ska utnämnas som drottning av Lykaerna.

En lykae är en slags varulv och Emma är en vampyr, som ni alla vet så mixar dessa två typer inte sig med varandra något som en av Lachlains kvinnliga ”vänner” påpekar stup i ett att deras nya drottning är en vampyr. Men att påpeka detta är inte tillräckligt för henne utan hon attackerar Emma dåd och då när hon känner för det. Emma är en helt okej person men Cole ger en inte så mycket personlighet eller bakgrundshistoria om henne förutom en liten bit om att lilla bebis Emma brukade nafsa med sina små huggtänder, denna bilden finner jag väldigt gullig och den fick mig att småle lite.

Boken är väldigt passionerad och väldigt pryda personer ska nog undvika boken, bortser man från detta har boken inte särskilt mycket till handling.
A hunger like no other är en fristående bok i en ny serie av Kresley Cole som kretsar kring väldigt oväntade och olika själsfränder, jag undrar om även de andra böckerna innehåller en kidnappning av sin själsfrände.

Bokus | Adlibris

Advertisements