Tags

pojÄntligen har jag läst fortsättningen på Förlorade själar och My Soul to Save är precis lika bra som första boken. Så väntan var mödan värd.

Kaylee och hennes pojkvän Nash är på en konsert med den heta popstjärnan Eden när hon helt plötsligt dör på scenen. Tod, Nashs bror och en lie man, och det unga paret märker snart att det inte är någon vanlig död. Vilket kan ha något att göra med den uråldriga, kvinnliga liemannen som står över den döda flickan och suger något mörk rök aktig grej ur henne. Efter att helt sonika gått fram till den kvinnliga liemannen får dem veta att hon är specialiserad på att suga ut demon andedräkt ur människor, när deras tid har kommit, som har sålt sin själ till en Hellion. Inte bara Eden utan också hennes förakt Addison har sålt sin själ till en Hellion. Som om inte detta var tillräckligt mycket att ta in på en dag, även för en bean sidhe som Kaylee, så är det även så att pop prinsessan Addison är Tod ex. Yep, vem visste att liepojken hade haft en flickvän. Boven i det hela är ett bolag som signerar unga tonårs stjärnor och säljer deras själar till en Hellion så att dem får framgång och rikedom vilket gör bolaget rika och glada men personerna som har förlorat sin själ är nog inte lika glada. Dem borde har läst det finstilta på kontraktet, läs alltid det finstilta.
Så nu är det upp till främst Kaylee, men även Nash, att hjälpa Addison få tillbaka sin själ och det är lite bråttom, för popstjärnan är beräknad att dö om bara ett par dagar. Addison får verkligen hoppas att Kaylee är bra att jobba under stress.

Boken är precis som första boken, fängslande, spännande och med en historia som får en att sitta precis på kanten hela tiden. Men samtidigt finns det en humor, den sortens sarkastiska humor som får en att le och ibland skratta till då hela sammanhanget gör att det blir lite gravhumor över det hela. Nu är jag ännu mer pepprad än innan på att få läsa fortsättningen av Kaylee Cavanaugh liv.

Bokus | Adlibris

Advertisements