poj 001
I Big Boned får vi åter igen följa före detta popstjärnan Heather Wells, som numera jobbar på ett Studenthem känt som Dödens korridor och hennes liv där. Alltid är det något som händer i just detta studenthem, därav smeknamnet, denna gång är det hennes nya chef som har blivit skjuten i huvudet. Detta är självklart en stor tragedi om det inte hade varit så att ingen var särskillt fäst vid Owen Veatch.

Under en kort finner finner sig Heather själv misstänkt för dådet men blir snart avskriven som misstänkt. Istället tar dem en av Heathers korridorsungar, Gavin, som den skyldige. Men Heather är säker på att han inte ha gjort det och inte heller den andra misstänkta pojken. Men frågan är vem gjorde det och är flickan som försvann från campus kort efteråt nycklen till gåtan?

Boken är precis lik sina före gångare, En oemotståndligt begär och Håll huvudet kallt, vilket jag finner med väldig lättnad. Boken har ett mysterium som man försöker lösa själv men som alltid visar sig vara att den minst tänkbara personen är den som har gjort det. Man kan tycka att det då vore lätt att räkna ut den skyldige och tro mig det hade det om det nu inte hade varit så att det finns typ 3 stycken som är “minst tänkbara”. 0-1 Med Cabot.

Jag som har hållit på Heather och sin stilige huresvärd/allierade Cooper Cartwright, som råkar vara storebror till hennes ex-pojkvän Jordan Cartwright, får tillslut i och med denna bok lite Heather och Cooper ögonblick. Dem är bra kan jag lova dig och slutet är spektakulärt!
Med det sagt så var detta allt för denna gången.

X Caroline

Bokus | Adlibris

Advertisements