Tags

hgg 001
Cassia Reyes är en 17-åring som just har blivit matchad med sin bästa vän Xander. En perfekt matching kan man tycka. Men så en dag visar sig en annan pojkes ansikte på Cassias matchingskort, en pojke som hon också känner. Vad betyder detta, är Xander egentligen inte hennes sanna match utan den andra pojken?

Till en börja var boken lite svår att engagera sig i, man läste orden men dem gjorde ingen större inverkan på en. Men ungefär 100 sidor in tog historien fart på riktigt.
Boken innehåller något så annorlunda kärleks triangel där man vill att Cassia ska vara tillsammans med både Ky och Xander, det är lite enerverande att försöka bestämma vilken av dem två jag tycker bäst om. Båda två har bra personligheter, ser bra ut (enligt bokens beskrivning) och man förstår att båda två tycker om Cassia väldigt mycket genom riskerna dem är villiga att ta för henne. Men i slutet lutade jag ändå lite mer mot Ky.
Handlingen är väldigt genomtänkt och underhållande när man väl kommit in i boken ordentligt.

Det finns två till delar då Matchad är första boken i en trilogi. Jag är väldigt sugen på att läsa de följande delarna då man lämnades i lite av en cliffhanger i slutet av Matchad.

Bokus | Adlibris

Advertisements